Snapchat Takipci hilesi

2020-12-01 13:43:46


Snapchat Takipci hilesi

Kurumsal snapchat hesabınız var ve bunu geliştirmek mi istiyorsunuz? Aşağıdaki 11 adımı takip ederek istediğiniz nitelikli takipçilere ulaşabilirsiniz.

#1: Adres Defterinle Bağlanma

Snapchatte takipçi bulmanın en kolay yolu (ve geri takip kazanmanın) adres defterinden arkadaslarını ekle kısmını kullanman. Snapchat ana sayfasının üst kısımında bulunan hayalet ikonuna tıklayıp, arkadaş ekleye basman gerek.

Arkadaş listenden kişi ekleme

Snapchat daha sonrasında seni adres defterine götürüyor ve buradan da adres defterinde bulunan kişilerin hesabının olup olmadığını ilişkilendiriyor. Arkadaşlık isteği yolladığın zaman, karşı tarafa bildirim olarak geri gidiyor ve seni eklemeleri için yönlendiriliyorlar.

Snapchatteki kişi listesi

Peki bir marka ya da iş hesabı bu özelliği nasıl kullanabilir? Eğer CRM ya da müşteri datanız varsa, datanızı telefon numaralarına bölün. Daha sonra bu datalarınızı Iphone ya da Android adres defterinize kaydedip yukarıdaki aşamaları takip edin.

İp ucu: Facebook üzerinden arkadaş listenizdeki telefon numaralarını Iphone ya da Android rehberinize yükleyebilir ve hangi arkadaşlarınızın hesabının olduğunu görebilirsiniz. Ayarlar > Facebook > Tüm Kişileri Yükle.

facebook kişilerini aktarma

 

#2 : Email Adresindekileri Bildiri Gönder

Email hala daha pazarlamanın etkili bir yolu olarak kullanılıyor bu yüzden müşteri datalarınızı yaş, yer v.b. şeklinde ayırabilirseniz, örneğin 13- 35 yaş arası müşterilere özel olarak mail atabilirsiniz. Böylece Snapchat’e katılmaları ve sizi eklemeleri için teşvik edebilirsiniz.

Peki ya işinizin derin bir segmentasyon özelliği yoksa? Hiç merak etmeyin. Bir sonra ki email haber bülteninize snapcode’unuzu bırakın ya da Snapchat logosunu Facebook, Twitter, Youtube v.b. logolarının yanına yerleştirin.

Snapchat hakkında mail yazma

 

#3 : İnternet Sitenize Snapchat Adresinizi Ekleyin

İnternet siteniz müşterilerinizi online üzerinden ilgisini çekebildiğiniz en önemli yerlerden biridir. Bu yüzden Snapchatinizin tanıtımını yapabileceğiniz en iyi yer internet sitenizdir.

Snapcode’unuzu sitenizde ziyaretçilerin kolayca erişebileceği bir yere yerleştirin ya da Snapchat logosunu ekleyip sizi takip etmelerini isteyebilirsiniz. Logo ile beraber kişiselleştirdiğiniz URL’ yi de ziyaretçilerle payalaşabilirsiniz. (snapchat.com/add/kullanıcıadı)


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

İnstagram Profiline Bakanlar Nasıl Görülür?

İnstagram Profiline Bakanlar Nasıl Görülür?

İNSTAGRAM PROFİLİNE BAKANLAR NASIL GÖRÜLÜR? İnstagram stalk olarak bilinen takip edilme işleminin en yoğun olduğu platformlardan biridir. İnsanı ise merakta en çok bırakan şeylerden biri

İnstagram Nedir Nasıl Kullanılır?

İnstagram Nedir Nasıl Kullanılır?

Instagram Nedir – Nasıl Kullanılır (Resimli) Instagram genellikle iOS, BlackBerry OS ve Android işletim sistemli tablet ve cep telefonlarında kullanılabilen, entegre

İnstagram 5000 takipçi hilesi

İnstagram 5000 takipçi hilesi

Takipçi sayınızı yükseltmek ister misiniz? O zaman İnstagram takipçi hilesi yöntemlerine göz atabilirsiniz. Bu yöntemler ile kısa süre içerisinde hesabınızın daha popüler ve